Onderzoek naar innovatie van de wijnproeverij
In de kelder van het gebouw liggen zo'n dikke dertig flessen Merlot te rijpen. Wanneer de resultaten van deze rijping geproefd kunnen worden is nog onzeker en hangt af van de fitheid van de corona virusjes. Ze beginnen zich...
lees verder...
Aspergemaaltijd
Vorig jaar genoten 33 leden van een heerlijke aspergemaaltijd. We maken er een jaarlijkse traditie van, maar wegens de corona dit jaar niet. Jammer toch! Impressie
lees verder...

Asperge avond maandag 20 mei
De culinaire tafel organiseert:
Op maandag 20 mei gaan we asperges eten. Onder het genot van een heerlijke wijn en de gezellige aanwezigheid van onze leden en hun eventuele partners,
Een oer-Hollandse traditie, waarvoor we iedereen hartelijk uitnodigen!
(aanvang 18.00 uur, entree ...
lees verder...
Elke dag lunch en diner in het Grand Café
De proefweek met dagelijks lunch en diner in het Grand Café is geslaagd. Kortom: we gaan gewoon door. Elke werkdag is er lunch van 12.00 tot 14.00 uur en diner van 17.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag is er geen diner....
lees verder...
Verslag Culinaire tafel 6-12
Met een overvloed aan Spaanse wijnen, lekkere tapa's, omlijst door de klanken van een
Spaanse gitarist en Cubaanse zangeres, en zelfs aangevuld met een eerste verkenning van
de Flamingo was de zesde culinaire proeverij wederom een succes. Een...
lees verder...

Culinaire proeverij
Waarde levensgenieter,
donderdagavond 6 december 20.00 uur
Op 6 december vertrekt normalerwijs de Goedheiligman naar Spanje. Tijd, dachten wij, om een stukje Spanje naar hier te halen. Vandaar dat de uitgestelde proeverij van Spaanse wijnen op donderdag 6 December zal plaatsvinden. Na al...
lees verder...
Culinaire tafel
Culinaire tafel
Op 14 en 18 december organiseerde de nog jonge culinaire tafel twee manifestaties die klonken als een klok.
14 december: Champagneproeverij! Heerlijke wijnen, zeer subtiele hapjes en bovendien een typisch Franse ambiance door onze zangeres Anna Oppenhuizen. Er hadden zich 39 mensen...
lees verder...

Verslag Champagne proeverij!
Verslag Champagne proeverij!
In de aanloop naar de jaarwisseling waarin in Nederlanders 60% van de jaarlijks champagneconsumptie soldaat maken, vond op 14 december de eerste officiële champagneproeverij plaats in De Harmonie. Hans van der Sande kocht hiervoor groots in -...
lees verder...

Culinaire tafel : Mosselproeverij
De culinaire tafel van de Harmonie Mosselproeverij 18 december. Omdat de dagen voor Kerstmis zo donker zijn, voelen velen zich geroepen om door middel van spijs en drank enige verlichting op het duistere levenspad aan te brengen. Zo ook de Culinaire...
lees verder...

Een Bier- en Kaas- proeverij
De culinaire tafel van de Harmonie organiseert op Donderdag 5 oktober om 20:00 uur een Bier- en Kaas- proeverij. Deze is toegankelijk voor leden en hun introducés. De kosten van deze avond worden deels gesubsidieerd, zodat je voor slechts 10...
lees verder...